Skatteskrapan

I går var jag och underhöll på ännu ett sådant där exklusivt och privat födelsedagskalas.

Längst upp i Skatteskrapan på söder i Stockholm finns en restaurang som heter ”Och himlen där till”.

Skatteskrapan består i dag av studentbostäder och en liten galleria med dyra butiker. Lite ironiskt att ”fattiga studenter” varje dag ska pasera dessa dyra butiker utan att ha en chans att köpa något…

En makalös utsikt över ett grått Stockholm mötte en när man åkt hissen upp på översta våningen.

 

 

Bordsplaceringen till det här kalaset avslöjade en del tv-personligheter, lite societet-folk, en riksdagsman och tillika minister i regeringen, samt en drös direktörer, företagsledare och andra kändisar.

Jag kom in när varmrätten var utdukad och körde en 40 minuter lång show som gav bra respons. Utan min supertekniker Boa och hans teknik hade det inte blivit lika bra. Tänk vad lite bättre ljud, ljus och en liten backdrop gör för helheten ändå.

Nästa lördag ska jag vara artist på ett av årets största privata arrangemangen som en känd person har. Digniteten och nyfikenheten från media gör att jag inte får yppa ett uns vad det är för arrangemang och var det ska ske men jag bestämde i går att jag kommer att ta med Boa dit bara för att han ska se till att det blir bra förutsättningar.
Eftersom det är ett relativt hyfsat ”prestige gig” med gräddan av den svenska ”kändiseliten” får inget gå fel. Tänk att stiga upp där med en gnisslig mikrofon och dåligt ljus…

 

Sådant går bort!

Boa får bli min räddare i nöden igen… 

Efter detta var det avslutning av SAS Masters på ett hemligt ställe. Gjorde inget utan var där eftersom jag jobbar på SAS Masters tour.

I kväll är det också dags för SAS Masters tour igen. Denna gången är vi i Örebro på Grand Hotel.

En åsikt på “Skatteskrapan

 • 18 augusti 2008 kl 11:21
  Permalink

  Hej igen John!

  Håller med om att BOAS är ett bra och säkert kort. även om det var ett bra tag sedan jag engagerade honom (genom andra).

  Tänk om kyrkorna förstått det du här tar upp. Bra teknik med ljud, ljus , dekor och även bild samt bra hemsidor, podcast och webbsändningar är en förutsättning samt bra retorik och lite karisma på den som talar är en förutsättning som faktiskt folk kräver idag, då de är vana att bli serverade detta.

  Jag som jobbat med detta hela mitt liv blir ofta panikslagen när man ser hur de flesta kyrkor jobbar. Var på studiebesök på Livets Ord i somras, de hade fattat hela galoppen (utom vissa delar, som jag inte går in på här..)

  Föreläste om vikten av bra teknik bl.a. för Domkyrkoförsamlingen för fyra år sedan, de tyckte jag var för proffsig. Läste att de nu hade besökt Livets Ord som har en teknik och kommunikationsavdlening på 20 personer. Ibland är man före sin tid, eller så är vissa efter…

  Fortsätt med din proffsiga sida. Nu skall jag gå ut på mitt gym, vill att allt skall se bra ut.

Kommentarer är stängd.