Kungälv

Efter ”kontroversen” på Fars Hatt gick jag och Hasse till den lokala pizzerian.
Beställer man ”en stor Coca-Cola” får man den här med orden ”det är den största vi har” (27 cl).

 

Tillbaka till hotellet och förberedelse inför kvällen.
Det var mycket internationell publik eftersom det var visst en Europatourtävling denna gång så showen hade jag tänkt göra på både svenska och engelska.

Som väntat var det en svår lokal och jag gick på ganska sent.
Gjorde mitt jobb i alla fall och fick snälla kommentarer efteråt.

Det fina med det hela var att hotellet var fullt och eftersom SAS Masters ville att jag, Hasse och Fredrik Lindström skulle ha rum på samma hotell vi jobbade på så hade Christer Nilsson och Fredrik Nilsmark på SAS Masters tagit in på ett ”mindre hotell”, som de kallade det.

”Det ligger 20 minuter härifrån och ingen taxi vet var” sa Nilsmark och visade upp den snygga nyckeln.