I dag…

… är alla i familjen dyngförkylda, utom jag. Jag hoppas att jag klarar mig eftersom det finns inget värre än att resa och sedan prestera när man är sjuk som en örn.

I dag är det fullt upp. Ska lämna min bil på service på morgonen och sedan ska jag åka in och sitta i en paneldebatt om underhållning som leds av Ulf Elfving tillsammans med bland annat Hasse Wallman och Janne Schaffer.
Ska nog bli kul.

I kväll väntar också Stallbrödernas middag. Ska nog bli ännu roligare.

Förutom det en trevlig helg. Har inte sett tv så här mycket sedan i somras. Såg faktiskt programmet ”Det är väldigt jämt så ring in och rösta”…….. Förlåt – ”Stjärnor på is” – i fredags. Inga kommentarer för då kommer det bli en ett långt inlägg över hur 17 Gynning kan få ett jobb som programledare i tv… Så jag passar på det.

Var också på en trevlig lunch hemma hos Per Eklund, som är president i Svensk Magisk Cirkel, i söndags tillsammans med Johnny Lonn och Johan Ståhl. Kanontrevligt.

Nu börjar en ny arbetsvecka. Förutom att undvika att bli förkyld fick jag också ett dödshot, så visst händer det en del. I morgon väntar Halmstad och show på Hotell Tylösand igen.

3 åsikt på “I dag…

 • 06 oktober 2008 kl 9:00
  Permalink

  Usch, hot sådär tycker jag är olustigt, minst sagt trist när människor ska ta till hot och våld för att få sin vilja igenom. Men det är ju lite så religion fungerar över lag, så det är väl inget nytt. Ändå olustigt.

  Jag tittar aldrig på TV i princip, hade inte ens TV-antennen inkopplad där jag bodde tills nyligen. Det känns som att det inte räcker med reklam var tionde minut längre, programmen i sig måste också generera en massa pengar. Det är ett mysterium för mig hur man kan sitta hemma och tycka det är värt att spendera pengar på dylika saker.

  Hoppas hälsan håller!

 • 06 oktober 2008 kl 10:55
  Permalink

  Det är lugnt. Jag har funnits på Radio Islams lista på ”oönskade” också i ett par år.

 • 07 oktober 2008 kl 14:19
  Permalink

  På den listan har jag med min judiska härstamning funnits länge. Men hittills har jag överlevt!
  Charlie Stone

Kommentarer är stängd.