Fågelbro

Gigget i går skedde på fågelbro som ligger på Värmdö söder om Stockholm.

Det var Hello Sweden som bjudit in sina största sponsorer och samarbetspartners så det var ett så kallat ”prestige-gigg”. Det handlar alltså om en ganska luttrad skara som sett och hört allt.

Halva grejen med kvällen var att de skulle göra all mat själv tillsammans med riktiga kockar så middagen blev försenad. Jag gick på scen 22:50…

Gick på som en ångvält och gjorde precis en timmes gigg. kaninkul! Ibland är det bra att vara ledig ett par dagar så man få hämta krafter.

Var snubblande nära att lägga in en grej om Papa Dee men gjorde en kortis om Tito Beltran… Ganska absurt. Känner Tito lite och nu står jag och använder hans namn som komik…

Man får passa sig; Till popcorntricket pratar jag om inspiration till trick och associerar det till musik och hur musiker hittar på låtar. Sa på gigget innan detta att ”och sedan sjunger man falskt och det blir automatiskt en hit… Som Håkan Hellström” varav tre i publiken reagerade otroligt mycket och började bua åt mig. Självklart buade de så att det lät lite falskt så jag förstod att det var Håkan Hellström-fans (skojar bara)
Man får som sagt passa sig.

Sent gigg = sent hemma.

Kom hem just före 03.00 i natt. Fick tack och lov sova ut en smula i dag.

I kväll är det dels 5-årsparty hos mitt management Artist & Eventbolaget samt gigg på Sahlénhuset i Stockholm. De har en sällsynt förmåga att lägga sina fester samma kväll jag giggar men jag ska banne mig gå dit och vara med en stund. Fasen, det är ju jag som varit med om att betala för festen… Jag tillhör de topp tre på Artist & Eventbolaget som drar in mest pengar till företaget…

3 åsikt på “Fågelbro

 • 20 oktober 2008 kl 15:29
  Permalink

  Om man ser till artiserna som Artist & Eventbolagen har, så måste du tillhöra en av Sveriges mest välbetalda artist……

  Jag är nyfiken…du pratar mycket om popcorntricket, vad går det utpå…sluteffekten hur är den…

 • 20 oktober 2008 kl 16:32
  Permalink

  Jo på första frågan och på andra frågan svarar jag:

  Det är egentligen ett klassiskt nummer med salt som jag ”dressat om” lite modernare. Jag saltar mina popcorn och saltet försvinner för att sedan rinna ut ur min hand i stora mängder.
  Svårt att förklara. Måste ses live…

 • 20 oktober 2008 kl 17:21
  Permalink

  Vad jag tror tillhör Bert Karlsson en av bäst betalda, när det gäller sång Charlotte Perrelli, Martin Stenmark och Carola !

  Men jag får lov att säga att du John gjort ett enormt bra arbete för att tillhöra artist toppen UTAN att ha ”horat” runt i tidningar, Tv och övrig media !

  Det sägert allt Du är en STOR artist ! Tolka det som du vill !

  Tolka det som Du vill !

Kommentarer är stängd.