Artist & Eventbolaget 5 år

Innan och efter gigget på Sahlénhuset passade jag på att besöka Oscarsteatern där mitt management, Artist & Eventbolaget, firade 5 år.

70 artister i stallet hade hörsammat inbjudan. Jag hade på vägen ner till Stockholm plockat upp min vän Johan Ståhl i Uppsala som också skulle på kalaset. Han fick stanna kvar när jag åkte och giggade och sedan plockade jag upp honom igen på vägen hem.

Det är ganska kul med sådana här branschfester.

Det var först när jag körde hem på natten jag tänkte att det för en normal människa skulle vara ett eldorado av kändisar på en och samma plats.

Det blir lite absurt om man tänker på det.

Markku Saarinen är min manager/agent (han är även gudfar till min Denise).

Det har han varit sedan 1997. Innan dess var vi bara goda vänner.

Min supermanager/agent/vän Markku Saarinen

 

När Artist & Eventbolaget startade för fem år sedan av Markku och Vicky von der Lancken var jag en av en första artisterna i stallet och de har sedan dess haft exklusiv rätt till mig. Eller; Jag har sålt min själ till Markku och Vicky.

Då var vi bara en handfull artister. Nu har det utvecklat sig till en stor industri.

Kul med branschfester även om jag bara drack mineralvatten.