Mardrömmen i Malmö: Akt 2

Ja, detta var en tuff föreställning.

Andra akten gick väl hyffsat men det var svårt.

I pausen priorierades ljussättning av Marilenes cloudswing.
Johan resonerade att om han tappar en boll när han jonglerar så är det inte lika stor skada som om Marilene ramlat ner från repet i full sving på grund av dåligt ljus.

Är man jonglör är det ytterst viktigt att man inte får någon lampa i synfältet som bländar. Nu fick Johan det och han slet med sina bollar för att hålla koll på dem.

Jag fick upp en avvaktande dam och en ”kul kille” på scen.
Killen – i övre medelåldern och naturligtvis ”världsvan” – stiger upp på scen med en drinkpinne i munnen. Här luktade det trubbel direkt och trubbel blev det. Jag fick jobba hårt, hårt för att hålla kontroll på honom.

Självklart ville han jävlas med mig och gömde undan ett kort av de tretton han ska ha i sin ficka i slutet av tricket. Problemet här är ju att HAN tror att han är ”kul kille” som kunde jävlas med trollkarlen, men publiken ser bara någon som gör bort sig fullständigt på scen.

Det är svårt att avgöra vilken nivå man ska lägga sig på; Ska jag rädda hans ansikte eller ska jag rädda min show?

Jag räddade min show och fick mycket bra applåder i slutet. Skönt!

Ett snabbt möte bakom scen innan jag åkte till Amiralen och direkt ner till Laberos loge. Fick et glas bubbel. Har ju avslutat min vita månad nu så ett glas bubbel satt fint.

Vi åkte in till Malmö men kände båda två att det var ingen idé att fortsätta. Jennika och Henrik från Varieté Royale körde förbi oss när vi gick mot mitt hotell. De skjutsade ner Labbe till Turning Torso och mig till hotellet.

Bestämde att vi ska ses när Labbe signerar böcker på Hansahuset 13.00 i morgon…

Ljud och ljus ska sitta på Slagthuset i natt och programmera allt så att vi kan visa en kanonshow i morgon på Slagthuset.

Då är det revansch så grattis till er som har biljetter till lördagens show med Varieté Royale!

Har nu suttit och pratat med min älskade fru Jeanette. 
Såg några kommentarer om showen på både min och Johans Facebook-sida som var positiva. 

Saknar familjen. Snart är det julledigt… Bara sex gigg kvar innan jag den 19 december tar julledigt.