Malmö by day

I dag sov jag ut. Åkte ner till hansahuseti Malmö vid 13-tiden då Labero skulle sitta där och signera sin bok.

När han var klar gick vi och kompisen Janne till en japansk restaurang och tog en sen middag innan Labero tog mig till Turning Torso där han bor under tiden han gör sin show på Amiralen.

Makalöst läcker är Turning Torso så det går ingen nöd på Labbe, Nicole och Anna.

Vi avslutade med en kaffe innan jag var tvungen att vid 16-tiden åka till Slagthuset för att testa ljuset som nu var klart.

Recensenten på Kvällsposten, legenden Tony Kaplan, hade recenserat vår show i går. Kaosshowen. Att han gav så förbaskat bra betyg trots allt säger inte lite.
Med all rätt klagande han på att vi var sena att starta showen och att pausen blev lång. Tyvärr var det ju vår enda chans att sätt avisst ledljus i showen inför de farliga numren (se gårdagens blogginlägg).

Vi hade ju också en katastrofal första akt i går med makalöst många tekniska problem vilket föranledde att Tony skrev följande

Men efter den 40 (!) minuter långa pausen kom så andra akten och… simsalabim… Nu radades det ena toppnumret efter det andra upp”

Och om mig skrev han:

”Och så kom John Houdi med sitt buktaleri och trolleri som fick alla, som var kvar i salongen efter pausen, att gapskratta och jubla”

Tackar för detta. Det värmde verkligen :-)

Det var ett revanschlystet gäng som möttes bakom scen på Slagthuset….