Dagens lucka

I morse, klockan 8:20, var jag dagens lucka i Radio Uppland och blev uppringd för en intervju.

Självklart ”trollade” de fram mig bakom luckan.

Jag gillar att göra trolleri i radio. Det är ganska enkelt.

Jag gillar också att göra buktaleri i radio. Det är också enkelt.

Faktum är att en av Sveriges största buktalare, Kaffe-Petter, slog igenom i radio. Detsamma med världens mest berömda buktalare; Edgar Bergen med Charlie McArthy som slog igenom via radio i USA.

Charlie McArthy och Edgar Bergen

Vi pratade också om vad ett ”julpervo” är.

Det var när jag och Magnus Härenstam samtalade om att vi båda gillade julen och att pynta som han sa att jag var ett ”julpervo”.

Ett ”julpervo” är alla de som har fler än fem flyttlådor med julpynt.

En åsikt på “Dagens lucka

 • 09 december 2008 kl 19:13
  Permalink

  LOL!!!!!

  Jaså??

  DÅ kan man diskutera detta eftersom i USA kan man se en HEL DEL julpynt.. bara på utsidan av deras hus! Det är lite trist att julgraner har då få löv, eftersom man kan inte ha 150 små lämpor på träden. Det gör en helt annan effekt och det gör att det finns möjligheter att ha flera ornaments på julgrannen. Jag tror vi hade 5 eller 6 lådar för allt julpynt för insidan av vart hus!

  Jag måste säga det: Vi njut av att ha julen i både svensk och amerikansk vis. Och det blev vita ljus på julgrannen också, föresten. På julafton blev det den tadtionella svensk julbord och sedan var det att göra slutfasen av att dekorera julgrannen med sk icicle tinsel, och då blev det timmar med det!

  Julen var en kul tid för oss i familjen, särskilt med att hitta den perfekta julgrannen, så vi kunde har 150 lampor på den, minst! Alla borde har drt så tycker Jag!

Kommentarer är stängd.