Magi-Arkivet meddelar

http://magiarkivet.se/?p=1019

Sveriges Magi-Arkiv är, förutom den bästa bloggen gällande trollerinyheter i Norden, ett unikt museum med rekvisita, affischer, reklammaterial och mycket mer från levanda, döda, okända och kända trollkarlar i Norden.

Man önskar att detta museum (som också inrymmer en hel del cirkusmaterial också) skulle få en permanent plats att visa upp all magihistoria på.

En åsikt på “Magi-Arkivet meddelar

  • 14 januari 2009 kl 16:43
    Permalink

    Visst vore det trevligt att få en plats att visa allt det som samlats under mer än 60 år, men efter alla års försök har jag gett upp. Jag gläds i alla fall åt att Kungliga Biblioteket i Stockholm lovat ta väl hand om den omfattande samlingen trolleriaffischer (över 2000) den dag jag inte själv har möjlighet att pyssla om dem. Och Historiska Museet i Stockholm funderar på om man har plats att ta hand om delar av allt tryckt material m.m. om de svenska trollkarlarna…

Kommentarer är stängd.