7 åsikt på “Steffos lustjakt

 • 09 februari 2009 kl 14:55
  Permalink

  Du säger att det finns folk som är riktigt, riktigt bra på att falskblande…du är för ödmjuk… John Du tillhör dom…ödmjuk de är vad du är…
  För det mesta hör man ”trollkarlar” som skryter och gör sig bättre änn vad dom är…
  En del säger att dom är kända över hela världen…en del är värdsmästare…en del gör ”nummer” som ingen annan har gjort…

 • 11 februari 2009 kl 22:58
  Permalink

  Instämmer föregående talare! Men John, vad heter låten du har när du kör manupilationen? Min trackID på telefonen hittade inte den..

 • 12 februari 2009 kl 7:27
  Permalink

  Den heter ”Love Theme” från filmen Cousins (inte den med Arnold Schwarzenegger utan den med Ted Danson).
  Enormt svår att få tag i på CD.

 • 13 februari 2009 kl 7:31
  Permalink

  Låten användes först till ett korttrick av den kanadensiska magikern Alain Choquette. Copperfield köpte rättigheterna till tricket och döpte det till ”Granpa’s Aces” men behöll musiken.

  Det tricket är en McDonald’s Aces-variant och inte en ren kortmanipulation.

  När jag, som jag sa i intervjun, skulle göra kortmanipulationerna till en show behövde jag en pompös och bra musik med känsla som hade inbyggda ”beats” och då kom jag ihåg den. Jag trodde faktiskt ärligt att kortmanipulationer var förlegat och ingen ville se sådant i dag, så jag jobbade inte ihjäl mig på den. Jag fick ändra mig efter första föreställningen då jag fick de största och varmaste applåderan för just denna rutin.

  På den vägen är det.
  Jag letar sedan dess efter en annan musik för jag är trött på att få en massa mail och YouTube-kommentarer att jag ”snott musiken av Copperfield”… Men det är svårt att hitta något som är så känslosam och bra…

 • 13 februari 2009 kl 10:32
  Permalink

  Jag tycker att Granpa’s Ace blir lite väl pompös med den låten när han kör hela ”blickar upp mot himlen, watch me now granpa”-grejen. Förstår att det blir mer effektfullt med denna storytelling men min åsikt är att den känns mer rätt till din manipulation.
  Var på Variéte Royal och det var mycket effektfullt.
  Förstår dock att dessa mail ändå blir jobbiga i längden..

Kommentarer är stängd.