Brommapojkar på Operaterrass

I går jobbade jag för Brommapojkarna på Operaterrassen ovanför anrika Operakällaren.

brommapojkarna

Middagen var för sponsorer, spelare och funktionärer (och Carola som visst var där i egenskap av fotbollsspelande sons mor). Här skulle man presentera laget inför säsongen. Och det gjorde de verkligen. Jag gick på först vid 11-tiden på kvällen, vilket är på tok för sent för folk som ska upp tidigt dagen efter och gå till sina jobb.

Här var det 100-procentig energi som uppbådades för att få upp ”ångan”, vilket lyckades mer än vad jag och Boa trodde innan.
En bra publik som lyssnade. Kul!

Boa hade ju hand om tekniken så det var ju inga problem. Operaterrassen är en knepig lokal eftesom den är så avlång, speciellt då det är mycket folk. Boa hade löst det hela suveränt genom att flytta scenen från kortsida till långsida. Det innebar i och för sig att jag hade folk på höger och vänster flank, men jag kom närmare publiken och det är värt det mesta.

Däremot fegade jag ut och gjorde inte Runar-skämtet… Mest för att jag inte gjorde det tricket i går…

3 åsikt på “Brommapojkar på Operaterrass

 • 31 mars 2009 kl 21:35
  Permalink

  John Houdi, kommer du till Uppsala i sommar?
  Det var säkert 15år sedan jag såg dig köra på ”Åkanten”, minns showen än idag, antingen var allt riktigt bra eller så har jag selektivt minne.
  Kör på.

 • 01 april 2009 kl 6:31
  Permalink

  Hej!
  Jag bor inte så långt från Uppsala numera så det borde vara mer tillfällen. Vi får se. Jag har varit på Harrys ett par omgångar men nu finns ju inte Harrys kvar. Däremot finns det en ny klubb.
  Vi får se. Jag gör inte så mycket klubbjobb i dag.

Kommentarer är stängd.