Kortjonglering och Wolverine-video

Den här snubben – Gambit – var visst med och gjorde en cameo i filmen X-Men Origins: Wolverine.
Tänk vad läckert man kan göra videos i dag. Bara man har lite folk runt om sig som är bra på design och klippa film kan vem som helst se bra ut och det vare sig man ÄR bra eller ÄR dålig och nu säger jag inte att den här killen är dålig…

2 åsikt på “Kortjonglering och Wolverine-video

  • 28 juni 2009 kl 1:24
    Permalink

    Om det är samma ”virts” som jag tror det är så är dem ganska kända inom XCM (kortkonster ;)). Har följt ”kortmanipulationsgruppen” från Singapore sen 2006 någongång och dem är min personliga favoritgrupp.

    Det jag ville få sagt va att det är inte några ”nybörjare” som bara ser bra ut på film, utan dem vet vad dem sysslar med :).

Kommentarer är stängd.