Att ersätta Robert Gustafsson på Allsång-finalen på tv

allsang

I går fick jag det tuffa uppdraget – och den stora äran – att ersätta Robert Gustafssonfinalprogrammet av Allsång på Skansen. Ett program som visst drog makalösa 2 miljoner tittare. Här var det inte läge att göra bort sig…

SVT-Play kan man se programmet på webben t om 4 september. Jag kommer in exakt 33 minuter in i klippet.

Här kan man också se ett klipp bakom scenen där jag gör ett par korttrick.

8 åsikt på “Att ersätta Robert Gustafsson på Allsång-finalen på tv

 • 05 augusti 2009 kl 12:35
  Permalink

  Det var riktigt bra! Jag dog av skratt i TV-soffan!
  / Axel =)

 • 06 augusti 2009 kl 12:57
  Permalink

  Jag känner igen akten från Sommarkrysset där du gjorde den på Peter Settman. Rolig faktiskt!

 • 06 augusti 2009 kl 19:13
  Permalink

  Axel: Tack.
  Spock: Var Charlie Caper också med på Allsång?
  Adde: Ja, masken var samma men ändrad text.
  Hexmaster: De verkar dra sig till mig alla dessa woo-woos

 • 09 augusti 2009 kl 14:37
  Permalink

  HAHA ”Gå du till din spådam sen”…Märker jag en viss irritation?

 • 09 augusti 2009 kl 15:10
  Permalink

  Jag missade programmet p.g.a. semesterresa, men ikväll kl. 21 bänkar vi oss för att se det på SVT24. Vi har undvikit klipp på youtube och svt play på internet för att kunna njuta av hela showen på 50″ TV’n !

 • 09 augusti 2009 kl 16:42
  Permalink

  Emma: Jag anser att om folk anser sig ha rätt att nämna icke rationella saker så borde jag ha minst lika stor rätt att förklara det rationellt. Så, ja; Det var lite irritation. Då skulle du sett det som blev bortklippt av webbredaktören…. ;-)

Kommentarer är stängd.