Ystad by night

ystad

Ystad Saltsjöbad var på agendan i lördags. Jag flög ner från Bromma den här gången eftersom jag på söndagen skulle bevista ett dop i Djursholm när jag kom hem igen.

Ystad Saltsjöbad påminner lite om en resort i riktigt varma länder när man blickar ut över den upplysta poolen.

Företaget jag skulle göra show för var i skyddsbranschen och var 175 personer. Konferens i dagarna två och sedan avslutningsmiddag med show av mig och Adde Malmberg.

Har i två veckor haft enorma kramper i halsen som smärtar enormt. Förmodligen beror det på att jag biter ihop tänderna på nätterna och det ger en överansträngning i halsen. Det var inte mindre denna gång så det handlade ännu en gång om smärtstillande tabletter, ett dussin kortisontabletter och bedövande gurgelvatten för att klara av showen.

Men dess medikament i kroppen gick showen galant. Förutsättningarna var de bästa för mig så det blev en 50 minuter lång show till sist.

Dagen efter var halsen kass. När jag försökte äta frukost (vilket är svårt med dessa smärtor) kom flera av gårdagens gäster fram och tackade för showen och jag kunde i stort sett bara vinka och nicka. Förmodligen tyckte de att jag var dryg men om ni läser detta förstår ni varför jag var så fåordig.

The show must go on you see….