John Calvert – En fantastisk och fascinerande man

Jag har i min blogg, bland annat här, här och här, skrivit om en av mina stora hjältar John Calvert. När jag såg honom på nattklubben La Gruta på Gran canaria på 70-talet bestämde jag mig för att bli trollkarl.

I början av december såg jag att en DVD skulle utkomma inom snar framtid. Jag beställde den direkt och det visade sig att jag var faktiskt den första att beställa DVD:n

John_Calvert-order

Nåväl, i går fick jag den och jag har sett den i dag. Vilken fantastiskt underbar film om en lika fantastisk man. Calvert föddes 1911 och är still going strong. Han har erbjudande att göra en show antingen i London eller i New York då han fyller 100 år. Hans kommentar till detta är att det kanske blir hans största trick att kunna uppträda i London och New York samma dag.
Jag tror inte att det är någon större utmaning för Calvert.

Genom min vän Ulf Mörling, som är en personlig god vän till John och Tammy, får jag information om hans liv och leverne i dag. fascinerande. Ulf och hans fru, Bibbi, tackas också i slutet av filmen.

John Calvert, jag, Tammy anno 1979
John Calvert, jag, Tammy ca 1979

Jag är otroligt glad att jag träffat denne man vid flera tillfällen. Dels på Gran Canaria, då jag även assisterade honom vid ett flertal tillfällen på scen, och dels på kongresser i både Sverige och London.
När vi träffades år 2000 och han fick se en artikel om mig i en magitidning bad han om min autograf.  Han sa: ”The only other person I asked for an autograph was Shirley temple. Just so you know, John”.

Kan verkligen rekommendera en beställning av filmen. Ett fantastiskt livsöde, en fantastisk man och fantastiskt trolleri. Kan det bli bättre?

Gå genast till www.johncalvertmagic.com och beställ DVD:n

2 åsikt på “John Calvert – En fantastisk och fascinerande man

Kommentarer är stängd.