TÄVLING! Vinn en TRICKS-DVD!

Nu har du chansen att vinna ett signerat exemplar av John Houdis föreställning TRICKS på DVD!

Svara bara på frågan ”Varför gillar du trolleri som underhållning?”

Gör såhär för att delta i tävlingen:

 1. Skriv en kommentar på denna postning där du skriver varför du gillar trolleri som underhållning. Glöm inte att ange din e-postadress (kommer inte missbrukas).
 2. Du kan även maila tavling@houdi.se där du skriver varför du gillar trolleri som underhållning. Skriv ”DVD-tävling” i ärenderaden så kommer det rätt på en gång.

Har du en blogg får du gärna tipsa om tävlingen

Sista dag är torsdag 18 februari

PS! Vill du sprida chanserna att vinna? Då kan du kan även vinna en signerad DVD på Twitter om du kollar http://twitter.com/JohnHoudi eller på Facebook http://bit.ly/nR9yP

En vinnare kommer att lottas fram på John Houdis blogg, på hans Twitter och på hans officiella Facebooksida.

13 åsikt på “TÄVLING! Vinn en TRICKS-DVD!

 • 12 februari 2010 kl 11:53
  Permalink

  Vill ha! :)

  Trolleri är fantastisk underhållning av många skäl.

  Publikens hjärnor sätts i arbete. Klurandet resulterar dock väldigt sällan i avslöjanden av magikerns knep. Därmed får man som tittare en ökad ödmjukhet inför sin förmåga att klura ut ”alla svaren”. Eftersom trolleriet (oftast) ändå presenteras som (ärlig) bluffmakeri inser man som tittare att ens personliga oförmåga att klura ut knepen inte behöver innebära att det är riktig ”magi” man beskådar. Denna ödmjukhet kan vara tillämpar även utanför magikerns arena när man stöter på astrologer, medium, kinesiologer, osv.

  Utöver denna övning i kritiskt tänkande är trolleriet ofta väldigt underhållande pga överraskningsmomenten, humorn, publikinteraktionen och den förundran man känner inför illusionistens färdighet.

  Trolleri passar dessutom gamla såväl som små, datatekniker som såväl som astrofysiker. Vi är alla lika lättlurade och förhoppningsvis lättroade :)

 • 12 februari 2010 kl 11:53
  Permalink

  Hela mitt liv har jag varit fascinerad av det mystiska och oförklarliga. I trolleri möts det omöjliga och det möjliga i en underbar symbios. Att för en stund få bli underhållen med tricks och inte förstå allt men ändå veta att allt har sin förklaring… Det är sann magi för mig.

 • 12 februari 2010 kl 16:55
  Permalink

  trolleri, trolleri. Att för stunden framföra någonting som människor trodde var omöjligt, tills precis just då. Att ta fram känslor och och uttryck hos folk, både glädje, skratt och förvåning. Att när man står på scenen och framför någonting är man en helt annan människa, eller egentligen ingen människa alls, utan en trollkarl. Få publiken ut ur sina vanliga vardagsskal, få dom att öppna sin fantasi och magi. Jag tycker att alla barn i världen borde uppleva Magi!

 • 12 februari 2010 kl 17:48
  Permalink

  trolleri är så bra för att man får chansen att visa att ingenting är omöjligt och att om man tror på det omöjliga är ingenting heller omöjligt.Jag har hållit på med trolleri i ett år nu och tycker det är underbart att få barn och vuxna att bli underhålna och att skratta.

 • 12 februari 2010 kl 18:53
  Permalink

  Jag gillar trolleri, för att med hjälp av trolleri så öppnas dörren till en ny värld. En värld där det omöjliga är möjligt och där drömmar och ens innersta önskningar blir till verklighet. Magin finns överrallt runtomkring oss och det gör att folk facineras och inte slutar att tro på det som de vill ska vara verklighet. Detta gör så att vardagarna blir en bättre plats.

 • 12 februari 2010 kl 21:06
  Permalink

  Jag gillar trolleri som underhållning för att man får folk att skratta,må bra och att alla vill väl ha magiska krafter. Sen får dem träffa någon som dem tror har magiska krafter. Och sen är det kul att få utdelning för all övning.
  Jag har trollat i 4 år och älskar att få folk att skratta och undra.

  //Adam

 • 12 februari 2010 kl 23:20
  Permalink

  Trolleri är för mig en konstart som med hjälp av kroppens starkaste sinnen, synen och hörseln ger en helt fantastisk upplevelse. Att ta människor in till din plats där allt kan hända och ske med hjälp av tre super faktorer Humor, Tricks och Entertaining. För att få folk att undra och se kärnan för trolleri som är underhållning så måste deras vilja komma in i bilden vilken man egentligen lätt trollar bort genom att vara sig själv det är det som måste göras med trolleri och det är den utmaningen jag antagit mig.

  //Carl Stanley

 • 14 februari 2010 kl 12:41
  Permalink

  Trolleri är en skön konstart som kan njutas både close-up, salong och på stota arenor. Oavsett ålder, kön, nationalitet så står man där med häpnad och förvåning… och detta händer även proffs inom den magiska branschen. Houdi hör nämligen till den magiska kategorin ”alla varianter” och behärskar alla formerna inom trolleri-magi!

 • 15 februari 2010 kl 21:26
  Permalink

  Trolleri är en typ av underhållning som jag finner väldigt roande, utmanande och magiskt. Oavsett vilken typ av person du är så finns det så gott som alltid något som tilltalar just dig. Trolleri väcker många känslor hos såväl barn som vuxna och lockar fram skratt och förundran. Just det ögonblick i ett trick då den magiska effekten äger rum är något alldeles speciellt. En obeskrivligt härlig känsla av häpnad. Att uppleva mirakel fascinerar alla människor. Trolleri sätter även igång ett kreativt tänkade, en strävan efter att förklara det oförklarliga.

  Jag gillar trolleri som underhållning eftersom det går att uppleva på så många platser vid så olika tillfällen. Plötsligt händer det…

 • 17 februari 2010 kl 12:45
  Permalink

  Att ge glädje och mystik men framför allt.
  Att se hur människor från olika världar, avsett ålder, oavsett handikap, oavsett om det är högsta chefen eller en verkstadsarbetare så verkar det som om detta försvinner i deras diskution och alla får samma tanke..”hur gör han”…
  Med andra ord..att få ge något som för människor samman ner till lika tankeplan är underbart…

 • 17 februari 2010 kl 16:09
  Permalink

  Nyfikenheten ökas väsentligt hos den som har exponeras av bra trolleri.
  Man får naiva tankar som är angenäma vilket ökar dom positiva energierna i hjärnan. Att få igång barnasinnet är viktigt i dagens cyniska värld. Trolleri gör stor skillnad, en känsla av ”det finns mirakel i den grå vardagen”.

 • 19 februari 2010 kl 23:44
  Permalink

  Idag är det den 19:e Vem var nu då? Spänningen är outlidlig!

Kommentarer är stängd.