4 åsikt på “American: The Bill Hicks Story

 • 05 mars 2010 kl 21:03
  Permalink

  Jag fick hem ett klipp med Bill Hicks för säkert 10 år sedan som på YouTube kallas för ”Satan In Music” och jag kunde inte annat än skratta när jag hörde det första gången! Han är väldigt rolig och han har som du säger en väldigt bra timing!

 • 06 mars 2010 kl 11:35
  Permalink

  Jag hade kontakt med en kille i USA i mitten av 90-talet som skickade mig en massa bootleg-VHS med Bill Hicks från alla möjliga platser. Helt fantastiska shower.

  Han dog alldeles för tidigt men han hann höra att Dennis Leary snott hans material och gjort succé med det på MTV. Den enes död, den andres bröd…

 • 06 mars 2010 kl 20:14
  Permalink

  Det är synd när de dör unga… det är förstås synd när vem som helst dör ung! Det är så att man undrar hur långt han hade kunnat komma med den humor och timing han hade!? Det får vi ju aldrig reda på nu men man kan ju alltid undra eller hur!?

Kommentarer är stängd.