Oslo/Strömstad/Oslo i underhållningens namn

Soundcheck i Strömstad

Efter ett par timmars sömn efter TRICKS! i Uppsala var det dags att hoppa upp ur sängen tidigt på morgonen för att åka bil till Arlanda. Jag skulle ta ett tidigt plan till Oslo. Där skulle en norsk artist, Ingrid Berg Mehus och hennes pojkvän, hämta upp mig och vi skulle åka i bil till Strömstad i Sverige. Alttså; Jag flyger till Norge för att komma till Sverige.

Väl på plats i Strömstad stöter vi ihop med 80-talsikonen Samantha Fox, som gjort en show kvällen innan för det gäng vi skulle underhålla.

Efter en lång soundcheck (inte av mig men av bandet) var det dags för show senare på kvällen. För mig gick det bara bra. Man möts ofta som svensk av misstänksamhet av norrmän, men när det väl släpper är norrmän en fantastisk publik.

Showtime och bandet spelar just innan jag går på

När jag var klar var det dags för Ingrid Berg Mehus som spelar elektrisk fiol samtidigt som hennes pojkvän mixar en ljudmatta. Mycket annorlunda och bra.

Ingrid Berg Mehus och Björnar

Fick veta att Ingrid var tillsammans med Alexander Ryback tidigare och det var när de gjorde slut som han skrev Eurovisionvinnande låten Fairytale med Ingrid i tankarna. Se där, något gott som kommer ut av något tråkigt.

Till slut äntrade Style med Christer Sandelin och Tommy Ekman scnenen men då var vi redan på väg mot Oslo. Jag skulle till ett hotell nära flygplatsen för att ta ett flyg hem på söndag mitt på dagen.

Style
Det vackra backstageutrymmet

En åsikt på “Oslo/Strömstad/Oslo i underhållningens namn

Kommentarer är stängd.