Nordea Tour – Oslo

21 juni flög jag på eftermiddagen till Oslo. Då jag landat fick jag veta att hotellet, som var bokat, låg på helt andra sidan Oslo och väldigt långt från golfbanan där arrangemanget skedde. Verkade som om något hände i Oslo-trakten för alla hotell var fulla.

Det blev att åka till golfbanan och dega. Tack och lov fanns ju gratis internet och el så man kunde jobba. Passade på att uppgradera iPhone-mjukvaran under denna tid.

Nåväl, giget gick väl helt ok. Återigen trötta golfare som spelat golf i solgass och inte känner varandra. Man får ”sälja sig själv” genom att göra lite av de alltid så lustiga ”svensk-skämten” som uppskattas av vårt broderlands innevånare.

Efter showen blev det först bil in till Oslo för att byta till taxi för att ta oss ett par mil utanför Oslo till hotellet. Vid incheckning visade det sig att det handlade bara om några få timmar sömn innan beställd taxi skulle ta oss till tågstationen för vidare transport till Gardemoen flygplats.

Man var bra trött när man kom hem för en veckas ledighet över Midsommar.