Show i Skåne och Blekinge

Nordea Tour nådde torsdagen den 26 augusti Landskrona och Landskrona GK. Här fick jag och tekniker-Hasse bo i var sin stuga på klubben.

Temat för kvällen var Mexico så det var mexikansk mat som serverade tillsammans med Coronas. Showlokalen var, som man ser på bilden, ett stort tält.

Det blev en förbaskat trevlig show. Bra publik som attan!

Dagen efter styrde jag min hyrbil nordost och lämnade Skåne bakom mig. Nu var det Blekinge och Karslhamn som gällde. Ett företag firade ett jubileum och jag skulle stå för middagsunderhållningen och dansbandet Wizex för dansmusiken senare. Allt skedde på den undersköna folkparken i Karlshamn.

Tyvärr verkar det som om en del inte klarar att komma nyktra till en företagsfest. Det fanns en grupp som kom apfulla redan till fördrinken. Det måste kännas lite trist för företaget att bjuda på så mycket mat, underhållning, dans etc och sedan tackar en del anställda med att komma fulla till festen. Vuxna människor….(!)

Nåväl, efter en lite seg start då det gällde att få tyst på de fulla ”brölnissarna” så blev det en kul show. Bra publik trots att de överförfriskade förstörde mycket då de inte ens noterade att något hände i lokalen.

Fick detta trevliga meddelande på min Twitterfeed efter showen också. Det värmde.

Styrde dagen efter ner mot Malmö och Sturups flygplats. Ledig lördag och söndag.