Bankkunder på Marriott

En av Sveriges största banker hade ett kundmöte på nyöppnade Hotell Marriot Courtyard på Kungsholmen i går. De hade fått enorm uppslutning så det var fullspikat i den enormt avlånga lokalen.

Mina tekniker Boa och Hasse hade riggat allt med min backdrop och extra ljud så jag slapp göra soundcheck. En trygghet detta att använda samma tekniker hela tiden.

Att jobba för inbjudna kunder innebär att man måste förstå att folk kommer dit själva eller har en vän med sig. De är sällan mer än en handfull som känner varandra så man måste inse från början att det inte handlar om en publik som sätter slipsen i pannan och kastar av sig kavajen och dansar på borden. Detta var inget undantag men jag tycker att publiken värmdes upp väldigt bra inför slutet.

Nu ska jag packa för att åka till Lund. Det är en magikongress i tre dagar och jag ska göra ett kort, kort inslag från min föreställning TRICKS i morgon förmiddag. Kul ska det bli att träffa några av mina kolleger och snacka.