Högt över Kungsholmen och Labero

Gårdagens gig skedde längst upp i DN-huset på Kungsholmen i Stockholm. Bara 30 personer så det var dags att skaka av delar av TRICKS igen. Oerhört  roligt att kunna göra så kallat ”fin-lir” som man annars inte kan på tempofyllda företagsfester.

Hade lovat min kompis Labero att se hans show på Börsen innan han sticker till Australien.Han kör bara två dagar till.
Nu blev det tillfälle till det då detta var ett tidigt gig.

Gillar att Labbe alltid vill ge sin publik valuta för pengarna. ta bara denna illusion som man kan se ute i foajén innan show. Laberos assistents huvud sitter utan kropp och pratar med publiken som anländer. En fantastisk illusion som folk kan uppleva på nära håll innan showen startar. Klicka på bilden för att se den större.

Labero är alltid så storsint att han alltid presenterar mig för publiken mitt i showen. Jag får en spotlight på mig och reser mig upp och vinkar… Ja, ni vet; Sådant där man kunde se Frank Sinatra och Rat Pack göra i deras Las Vegas-shower när de hade kändisar i publiken. Tror att Labero är den enda artist som gör sådant i dag i Sverige?

Lite eftersnack bakom scen för att säga hejdå. Vi ses ju inte IRL på minst sex månader (om jag inte behagar besöka honom i Australien då). Labero ville att jag skulle hänga med honom och festfixare Johan Petré, som också var på plats, och ta några drinkar. Man är ju inte ung längre så jag kände mig som en gammal gubbe då jag var tvungen tacka nej för att åka hem i natten så jag kan sköta mitt jobb på fredagen…

Hemma efter 02.00 och har nu fått ett par timmars sömn fram till 07.00. Snart dags att packa för att åka till Örnsköldsvik och kvällens gig.