Lyxbilar i Örnsköldsvik

En ny bilhall skulle invigas i fredags i Örnsköldsvik. Dessutom skulle nya BMW X3 visas upp som en av de första i landet (den riktiga introduktionen sker 22 november).

Jag flög upp på eftermiddagen, gjorde soundcheck och satte mig i ett rum och väntade. Först efter 22.00 kunde jag gå på. En fantastisk publik.

Eftersom det inte gick något flyg tillbaka till Arlanda frånÖrnsköldsvik under helgen så blev det att bila till Umeå och checka in på hotell där. Kom dit vid 01.00 och upp vid 0600 för att ta taxi till Umeå Flygplats.

Säkerhetskontrollen på Umeå flygplats måste vara den sämsta i Sverige med de mest otrevliga och lataste kontrollanterna någonsin (tro mig, jag har provat dem alla). Två flighter skulle avgå nästan samma tid så det var gott om folk på flygplatsen.
Då ”final call”  ropades ut för min flight hade jag stått i över 20 minuter i kö till säkerhetskontrollen. På min syrliga fråga varför de har så lite personal och inte öppnar upp den andra kontrollen svarade säkerhetsnissen spydigt ”-De ä löööördag…”.
Hallå! Vi betalar ju ett par hundringar för att förnedras i kontrollen, då är det upp till dem att försöka se till att det hela går smidigt.

Direkt hem och förbereda för Denise halloweenparty. 28 barn kom till vårt hus och skövlade stället. Själv skulle jag gå upp vid 06.00 dagen efter för att flyga till Oslo.