Rustikt I Varberg

I går var jag i Varberg och gjorde en föreställning för Rusta, som hade konferens.

Flög ner mitt på dagen och hann med soundcheck tidigt så det var bara att softa på rummet tills det var dags.

En ganska ung publik som, vad jag förstod, inte riktigt kände varandra helt vilket gör att det blir lite ”softare” respons. Tog i alla fall upp en av cheferna i slutet och då kom skrattet i gång, även om chefen tyckte att hans ”kreativa humor” tillförde showen något. Oberäkneligt och jag vill ju nte att någon ska göra bort sig på scen. Vi ska skratta tillsammans, är tanken.
Blev en kul men svettig show (enormt varmt i den vackra spegelsalen).

Sitter nu dagen efter på Landvetter och väntar på mitt plan hem. Förundras över hur mannen framför mig kan ta in stora glasflaskor med brandfarligt innehåll genom säkerhetskontrollen, då mitt skärp viss kan anses vara farligt?
Ja, visst ja; mannen hade taxfreesprit som låg i ”förseglade plastpåsar”. Och då det handlar om business så är det ok att ta in glasflaskor som kan krossas och användas att skära med eller vätska som är högst brandfarligt. Berätta inte detta för terroristerna. Jag tror inte det känner till detta.

Ett spel för galleriet är det i stora mått anser jag…