Jeff Dunham på Globen

20110418-092006.jpg

I lördags såg jag buktalaren Jeff Dunham på Ericsson Globe Arena.

Bara detta med en buktalare som gör sin show på Globen är makalöst egentligen. Nu var det väl inte fullsatt men klart så många människor att det hela gick ihop för arrangören.

Kul att så många uppskattar buktaleri ändå.

Och Dunham är bra på att göra nytt material även om jag kände igen en hel del från sist han var i Sverige, då i Kista.

3 åsikt på “Jeff Dunham på Globen

 • 18 april 2011 kl 9:51
  Permalink

  Jag var också där, med blommor och allt….men varför så tyst i massmedia?

 • 18 april 2011 kl 10:23
  Permalink

  Ah, det var du. Jag satt två rader bakom dig.

  Att inte media skriver beror på att detta inte var musik och då skivbolagen styr det mesta i Sveriges underhållningsväg anses inte sådant här intressant att följa för de ”coola nöjesjournalisterna”.

  Sedan är i dag Big Brother och Bonde söker kossa och liknande program det enda som media verkligebryr sig om. Det ska vara supa, knark, slagsmål, kopulering för att skymningspressen ska vara intresserade i dag.
  De skriver hellre att Britney Spears visat bröst ärtan än artister som uppträder i Sverige. Sorgligt men sant.

 • 25 april 2011 kl 14:19
  Permalink

  Jag var på den här showen med, det var något av det bästa jag har sett och jag kommer garanterat att se honom igen om jag får chansen, lite synd bara att stolarna var så galet obekväma, fick träsmak redan innan Jeff hade kommit upp på scen.

Kommentarer är stängd.