Event i Ekenässjön

20110924-180700.jpg

Efter suttit 48 mil i bil från hemmet och ner till Ekenässjön utanför Vetlanda, kände man sig lite mör.
Snabb sundcheck i industrilokalen där festen skulle ske. Suveräna Teknik Kompaniet i Vetlanda stod för teknik och annat och hade byggt upp av trossystem en lite ”låda” med svarta intäckningar där middagen och showen skulle ske.

Sedan till hotellet i Vetlanda för att vila innan det var dags för show redan vid åttatiden.

Helt rätt tajmat då delar av publiken var lite rund under fötterna och den större delen var lyssnande och ”på väg upp”, som det heter.
Kul show och suverän publik.

Funderade först på att stanna kvar och titta på Kingen Karlsson och hans gäng, men kände att tröttheten tog över. Somnade innan midnatt mitt i en film på min iPad då ett Wordfeudmeddelande dök upp. Orkade inte stänga av det så det var lika bra att somna….

20110924-180752.jpg

[videofyme id=”283429″ width=”480″ height=”255″]