Tuff vecka slut….

Förra veckan var tuff. Förutom att jag gjorde inhopp på Unionens kongress på Infracity norr om Stockholm måndag – onsdag (där jag var beredd att hoppa in mellan 08.30 och 21.30 varje dag) hann jag med två separata gig måndag och tisdag kväll samt att vara konferencier och göra egen show på kongressmiddagen på torsdagen.
Att jag hela tiden var tvungen bedöva halsen med bedövningsspray för mina nervsmärtor inför varje inhopp tror jag inte att kongressdeltagarna märkte. Inte heller att jag åkte på en dängförkylning onsdag kväll.
Nåväl, ”the show must go on” som det heter.

Mitt sista uppdrag var att vid dryga 23-tiden på torsdagskvällen introducera Cotton Club och Afrodite. Efter det packade jag ihop allt, checkade ut och bilade hem.

Jag var ganska seg när jag rullade in på gården vid 01.30 natten mellan torsdag och fredag, i synnerhet då jag steg upp 07.00 på fredagen för att ta barnen till skolan.

Kul var det i alla fall och, som det verkade, mycket uppskattat av kongressdeltagarna.
Tur att jag tagit showledig denna vecka och kan vila ut och ladda om batterierna…

3 åsikt på “Tuff vecka slut….

 • 19 oktober 2011 kl 10:05
  Permalink

  Allvarligt John… ta det lugnt ibland!

  Ha det gott
  Lars

 • 19 oktober 2011 kl 11:43
  Permalink

  Tack, men jag tar det lugnt denna vecka.

 • 19 oktober 2011 kl 13:34
  Permalink

  Skönt att höra.
  /Mamma…

Kommentarer är stängd.