Galapremiär Tintin – Enhörningens Hemlighet


Jag och min dotter Michelle bevistade den stora galapremiären av Tintin – Enhörningens hemlighet i går. Bilden ovan är från röda mattan utanför bion (fler mingelbilder på finest.se) där vi nyss lämnat ifrån oss våra mobiltelefoner. Man fick nämligen inte ta med mobiltelefon med kamera in i lokalen. Förmodligen var de rädda för att någon skulle sitta och filma av den blurriga 3d-filmen på duken och lägga ut den på nätet. Håhåjaja….

Zap Event stod för premiären denna gång och de gjorde, som vanligt, ett professionellt genomfört event med god mat och dryck. Vi besökte ett tag efterfesten på Collage men var tvungen att åka hem då en av oss hade skola dagen efter…

Men på Collage stötte jag ihop med min stolsgranne på bion, vännen och komikern Hasse Brontén. Såhär tyckte vi båda om filmen:

Hur var filmen då? När jag steg ut ville jag se den igen direkt. Hade i stort sett samma känsla som efter jag såg Jakten på den försvunna skatten första gången.
Gå och se den. Den är verkligen suveränt bra.

En åsikt på “Galapremiär Tintin – Enhörningens Hemlighet

  • 26 oktober 2011 kl 14:28
    Permalink

    Visst var den bra :o) Och se om den ville jag också. Dels för att den var så bra, men också för att allting gick så himla fort! Jag hann inte med…

Kommentarer är stängd.