Norra Brunn – 20 år senare

 

Har haft höstlov en vecka och försökt vara med familjen så mycket som möjligt, därav dåligt uppdaterad blogg.

Fredag 28 oktober gjorde jag ett av de få offentliga gig i Stockholm för i år. Det var faktiskt nästan på pricken 20 år sedan jag stod på Norra Brunns scen för första gången. Jösses vad tiden går ändå.

Då jag hade lite problem med den där nerven i halsen (mer om den i ett annat inlägg) så frågade jag om det fanns en möjlighet att kanske inte headlina (alltså; köra sist av alla komiker) utan att jag körde mitt set innan paus. Den andra komikern, Fredrik Andersson, var tveksam först men gick vänligt med på detta.

Kul kväll, måste jag säga. Fullspikat på Norra Brunn innebär ofta ett enormt tryck från publiken och jag lämnade dem glatt applåderande. Suverän och kul publik.

Bilden ovan togs av en bekant till mig, Fabian Norlin, som satt i publiken. Tack för att jag fick återge bilden här, Fabian.

Alltid lite lustigt att man spänner sig mer för att giga på Norra Brunn. Blir glad då jag känner att nerverna blir alerta innan man äntrar scen. Vet inte varför det är så just på Norra Brunn.

Kul kväll blev det i alla fall.

Showen på Norra Brunn var den sista innan höstlovet och firandet av min födelsedag (vilket inte blev speciellt mycket fokus på mig då min yngsta dotter Denise fyller år samma dag och fyllde dessutom 10 år). Skön höstlovsvecka blev det i alla fall.