En ”fjäder” i ”hatten” bakom scen i Helsingborg

Efter dubbning av film i Solna åkte jag till Arlanda för att flyga ner till Helsingborg och show på Sundspärlan för en stor bankkoncern.

I väntan bakom scen gjorde jag en ”bakomscenen-film”. Det var ett tag sedan men här är den:

Mailade Claes af Geijerstam om den där fjädern och fick det bekräftat ATT han verkligen smällt huvudet i den där fjädern. Det roliga sammanträffandet var att jag träffade Clabbe dagen efter på samma plan till Östersund där han visade var fjädern tog:

Showen gick kanon och jag fick en stående ovation från publiken. När jag gått ut efter andra inropet tog jag upp mon iPhone från bordet bakom scen och tog en bild i flykten fjust när publiken sätters sig ner igen:

Var tidigt klar så jag åkte tillbaka till hotellet och tänkte krypa till kojs. Hade varit ett par dagar med osedvanligt tidiga morgnar så att lägga sig 23.00 (då jag skulle upp 06.30) kändes skönt.
Just som jag ska lägga mig inser jag att jag glömt en otroligt viktig sak för min show bakom scen. Jag la undan den på bordet när jag tog upp min iPhone för att ta bilden.

Fasen!

Bara att ta på sig kläderna, gå ner och vinka in en taxi och åka dit, springa in och hämta den glömda rekvisitan och sedan tillbaka till hotellet igen för att sova gott….. TRODDE JAG!

Vad jag nu råkade ut för var något som jag beskrev på Twitter (som du kan läsa här) vilket också resulterade i en blänkare i Expressen dagen efter:

 

Som du förstår blev det inte mycket sömn efter den incidenten. La mig väl efter två på natten och skulle upp 06:30 för att ta flyget till Arlanda så jag kunde ta flyget till Östersund/Åre