Rivstartar året med premiär på ny hemsida houdi.se

dump_nyhemsida

När min förra hemsida designades (2008) var det bästa och ”coolaste” man kunde ha inom webdesign en Flash-sajt (eller i mitt fall; en kombinerad Flash/HTML-sajt).

När Apple och Steve Jobs introducerade iPhone och iPad (som inte har Flash) så var det dödsstöten för Flash.

Ser man på besöksstatistiken till hemsidan noterar man att i dag kommer över hälften av alla besök från smarta mobiler och surfplattor.

Alltså var det dags att göra en hemsida som möter dagens krav för mobilitet. En sida som är lättnavigerad och som man kan titta på lika bra på datorn och en 27-tumsskärm som på en surfplatta som iPad eller iPhone- eller Androidtelefon.

I dag är det premiär efter månaders jobbande med grafik och CSS-kodning!

Om du regelbundet besöker denna blogg kommer du se att den är mer implementerad i dag i hemsidan än tidigare. Du kan navigera direkt till de olika sidorna via menyn ovan (ja, det är lite pill kvar på själva bloggens utseende för att det ska matcha men detkommer pö om pö).

Besök sidan på www.houdi.se (eller tryck bara ”hem” i menyn ovan) för att besöka sidan. Kom gärna med kommentarer. Det är ris och ros som utvecklar till det bättre.
Kan direkt säga att även om bloggen är fortfarande WordPress är den nya hemsidan INTE WordPress (även om många kan tro det).

VÄLKOMMEN! Och glöm inte att dela…