En lite obehaglig show

IMG_4340

En av de läbbigaste shower jag gjort gjorde jag i fredags på Stora Hotellet i Örebro.

Själva showen gick kanon inför nuvarande och före detta landshövdingar och höga affärsmän. Just när jag avslutar och tar emot mina slutapplåder ser jag en äldre man som sitter vid bordet allra närmast scenen. Blir först lite förbaskad då jag ser att mannen nickat till och somnat. Jag avslutar min show (var precis där i showen) och när jag tar mina slutapplåder ser jag att en annan man skakar på den, trodde jag, sovande mannen. Det visade sig att han tuppat av.
Samtidigt som jag går av scen tystnar alla applåder och det blir helt tyst och det ropas på läkare och ambulans.
Ambulanspersonal kom och tog med honom. Troligen (förhoppningsvis) bara blodtrycksfall. Blev konstig stämning från skratt, applåder till iskall tystnad…
Hoppas, och tror, att mannen mår bra i dag.

IMG_4341