Bjud på mig!

I sommar ska jag vara med som ”kändis” och spela golf i legenden Sven Tumbas TumbaMix.

Sven Tumba har ju som bekant en fond som heter ”Sven Tumba Education Fund”.

Nu kan man bjuda på den kändis man helst vill spela golf med och pengarna går till den fonden.
Man kan bjuda på kändisar som Lill-Babs, Bosse Parnevik, Joe Labero, Börje Salming, Peppe Eng, Christer Ulfbåge, Peter Forsberg, Ingemar Stenmark och några till (just nu har någon lagt ett bud på 250.000:- för att få spela golf med Börje Salming och min polare Labero är redan uppe i 10.000:-.)
I dag startade budgivningen här.

Jag kommer väl knappast få några större siffror för de som sett mig spela golf (HCP 16,7) förstår att vi knappast kommer att komma högt upp i tävlingen, men ändå.

Det är ju för den goda sakens skull…

Så lirar du golf så ut och bjud på mig så garanterar jag i alla fall en rolig boll (dessutom slår jag hyfsat långt).
Jag ligger med utgångsbudet 5000:-

2 åsikt på “Bjud på mig!

 • 02 april 2008 kl 20:36
  Permalink

  Låter som en mycket trevlig idé. Nu har man ju som student inte råd med detta men för en korv med bröd och en kalla öl kan du får gå en runda på minigolfbanan ned mig i sommar. Det är i minigolf man sållar magikerna från skedböjarna.

 • 03 april 2008 kl 11:22
  Permalink

  Skicka i stället pengarna för korven och ölen till Tumbas fond ;-)
  Är vi på samma bana spelar jag gärna med dig gratis.

Kommentarer är stängd.