Systerobror i går

Giggade på Systerobror i Stockholm i går.
Kul.
Tycker det gick bra och jag hoppas publiken tyckte detsamma. Detta blir nog förmodligen sista showen jag gör på Systerobror. Satsar nog hellre på t ex Norra Brunn om jag ksa fortsätta göra stand-up-klubbar.

Innan dess satt jag i bilkö i över tre timmar eftersom en lastbil kört in i ett brofundament på Essingeleden och stoppade ALL södergående trafik.
Tänk att vi är så sårbara… En trefilig väg stoppas och det blir komplett kaos i HELA Stockholm. Berätta inte för någon terrorist att det är så enkelt att skapa totalt kaos i Stockholm.

Detta innebar att jag missade ett möte som jag skulle ha, men jag hann med ett sent möte med Länsförsäkringar inför ett gigg på Cirkus i Stockholm i maj.

Hemma sent på natten. I dag ska jag flyga ner till Jönköping vid 14:00 för att sedan ta mig vidare till Vetlanda där jag giggar i kväll.

I morgon ska jag göra något kul: Jag ska göra ett röstprov till en ny storfilm från Dreamworks i en ljudstudio i Solna. Detta är andra gången jag gör detta. Förra gången testades min röst för en roll i filmen ”Hajar som hajar”.
Lite nervöst…