Dokusåpa med trolleri

I USA har nyss en dokusåpa vid namn Celebracadabra startat. Tänk er ett program typ ”Let’s Dance” där professionella illusionister lär kändisar att trolla. De ska lära sig close-up, streetmagic, illusioner, mentalism och barntrolleri bland annat. Som domare sitter två välrenomerade magiker Jeff McBride och Max Maven.

Så här ser trailern ut

Kanske något för svensk tv? Det är i alla fall ett program där folk öser in pengar genom ”ring och rösta på din favorit”…

En åsikt på “Dokusåpa med trolleri

  • 10 maj 2008 kl 10:34
    Permalink

    I was going to e-mail you on thri tip from Tim Ellis, but I see you’ve already checked his blog. I’d love to see this program be done here in Sweden. Maybe there is hope out there for thsi to occur. It looks like a lot of fun, too.

Kommentarer är stängd.